ru ua

Телекулінар розповів, як приготувати смачний святковий салат всього за 50 гривень

Телекулінар розповів, як приготувати смачний святковий салат всього за 50 гривень Олександр Громлюк дав рецепт дешевого, але смачного святкового салату (колаж Lite)

Якщо в теплу пору року хочеться їсти овочі, то в холоди люди налягають на більш ситні страви. Але і салати можуть бути дуже поживними, якщо додати в них цікаві інгредієнти.

Переконайтеся в цьому самі, приготувавши страву за рецептом учасника реаліті Нового каналу "Пекельна кухня" Олександра Громлюка.

Для приготування страви вам знадобляться:

  • шинка - 50 г
  • пекінська капуста - 70 г
  • гриби печериці - 30 г
  • волоський горіх - 10 г
  • петрушка - 5 г
  • свіжий огірок - 10 г
  • зелена цибуля - 5 г

Інгредієнт для заправки:

  • апельсиновий сік - 60 мл
  • червоний винний оцет - 3 ст. л
  • мед - 2 ч. л
  • діжонська гірчиця - 1 ч. л
  • оливкова олія - 25 мл

Як приготувати заправку

Змішайте всі інгредієнти в ємності з кришкою, що щільно закривається. Добре струсіть і приберіть в холодильник.

Перед заправкою ще раз добре струсіть.

Як приготувати салат

Шинку, пекінську капусту, огірок наріжте соломкою. Цибулю і петрушку - довільно. Волоський горіх порубати ножем.

Гриби наріжте пластинками, обсмажте на олії з сіллю. Перемішайте їх з іншими інгредієнтами.

Додайте заправку і перемішайте.

Зверху посипте рубаним волоським горіхом.

Легко і просто! Приємного апетиту!