Що приготувати на сніданок, щоб у мами приготування не відняло багато часу, а діти, нарівні з дорослими, із задоволенням їли цю їжу?
На думку лікаря-педіатра Оксани Ельхіссі, діти повинні снідати завжди. Вона поділилася у своєму Instagram рецептом, який відмінно виручає її, коли немає часу на довгий приготування. Цей сніданок відніме всього 15 хвилин часу!
Я, як мама п'ятьох дітей, зрозуміла і прийняла один факт: вони хочуть їсти їжу дорослих. Тому намагайтеся заманювати їх за сімейний сніданок, розповідайте про користь цієї страви. Розповім вам рецепт нашого сімейного сніданку, який обожнюють всі. Що готуємо? Шакшуку!
Необхідні інгредієнти
Як готувати
1. Цибулю нарізати дрібно і припустити в рослинному маслі або маслі дхі.
2. Додати нарізаний смужками болгарський перець. Згасити хвилин 5 і додати подрібнений часник.
3. Помідори нарізати маленьким кубиком. Додати в сковороду. Присипати улюбленими спеціями (я використовую трохи чорного перцю).
4. Дати покипіти хвилин 5 і вбити сирі яйця, посолити за смаком.
5. Готувати на невеликому вогні до готовності яєць. Можна яйця перемішати з овочами, а можна залишити так.
Все! Сімейний сніданок від сімейного лікаря готовий. Всім приємного апетиту.
Раніше нутриціолог назвала кращі продукти для щитовидної залози.