Відомий український кулінар і переможець шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко пропонує вам приготувати дуже простий, але приголомшливо-смачний крем-суп з грибів. Взимку ця страва допоможе зігрітися.
"Начебто все просто і зрозуміло: шампіньйони, картопля, цибуля, вершки. Але я додав трохи сушених білих грибів, і все, вибух. Відірватися від супу неможливо. Чортова магія", - написав Євген під рецептом Instagram.
Інгредієнти для супу
200 грамів печериць,
10 грамів сушених білих грибів,
3 картоплини,
половина цибулини,
100-150 мл вершків.
Покроковий рецепт приготування
Білі гриби відваріть, всі продукти, які можна нарізати, поріжте. Посмажте. Потім збийте з вершками.
Щільність супу регулюйте за допомогою молока або відвару з білих грибів (в такому випадку, коли будете варити сушені гриби, додайте в бульйон корінь селери і лавровий лист). Сіль і перець за смаком.
Як ми раніше писали, Клопотенко дав рецепт простої і швидкої страви, нею можна нагодувати велику компанію!