Про шкоду і користь кави написані сотні статей. Але деякі лікарі вважають, що шкідливий не сам напій, а його бездумне вживання. Тому важливо пам'ятати про правила кавування.
Мова, звичайно, про натуральні зерна - ніяких розчинних сурогатів, підкреслила в своєму Instagram лікар-ендокринолог Діляра Лебедєва.
Своїм пацієнтам я не забороняю пити каву. За умови, що вони дотримуються міри і не мають протипоказань на зразок генетичної непереносимості, виснаження надниркових залоз або синдрому хронічної втоми.
Люди з останнім діагнозом використовують каву як зовнішній стимулятор, випиваючи по 5-6 чашок в день, позбавляючи організм можливості виробляти енергію самостійно.
Без добавок і консервантів: нутриціолог дала простий рецепт домашнього морозива
Пряма загроза здоров'ю: нутриціолог назвала топ продуктів, які сильно дратують слизову
Раніше нутриціолог розповіла, як приготувати корисний сніданок за 10 хвилин.