Якщо в теплу пору року хочеться їсти овочі, то в холоди люди налягають на більш ситні страви. Але і салати можуть бути дуже поживними, якщо додати в них цікаві інгредієнти.
Переконайтеся в цьому самі, приготувавши страву за рецептом учасника реаліті Нового каналу "Пекельна кухня" Олександра Громлюка.
Для приготування страви вам знадобляться:
Інгредієнт для заправки:
Змішайте всі інгредієнти в ємності з кришкою, що щільно закривається. Добре струсіть і приберіть в холодильник.
Перед заправкою ще раз добре струсіть.
Шинку, пекінську капусту, огірок наріжте соломкою. Цибулю і петрушку - довільно. Волоський горіх порубати ножем.
Гриби наріжте пластинками, обсмажте на олії з сіллю. Перемішайте їх з іншими інгредієнтами.
Додайте заправку і перемішайте.
Зверху посипте рубаним волоським горіхом.
Легко і просто! Приємного апетиту!
Раніше експерт розповіла, як оригінально приготувати рибу, щоб вона сподобалася навіть дітям.