Овочі взимку? Обов'язково, адже овочі та зелень - невід'ємна частина здорового і збалансованого раціону в будь-яку пору року! Овочі - це приблизно 1/2-1/3 вашої порції в основний прийом їжі. Мінімум за день - 400-450 г.
Нутриціолог Лора Філіппова запропонувала в Instagram список корисних і доступних взимку овочів.
Взимку вистачає своїх варіантів овочів:
Ілюстративне фото (pexels.com)
Заморожені овочі. Горошок, стручкова квасоля, кабачки, баклажани, перець, кукурудза, шпинат, цвітна капуста, брокколі... взимку заморозка - відмінна альтернатива привізним імпортним овочам.
Запікайте в духовці, готуйте овочеве соте, відварюйте на пару, їжте квашену капусту.
Нагадаємо, що раніше нутриціолог Анна Єлькіна розповіла про складові здорового і повноцінного сну.