При застуді і грипі всі звикли бігти в аптеку. Але перш ніж закупитися антибіотиками, варто спробувати натуральний засіб, який є корисним і дітям, і дорослим - він швидко поставить на ноги!
Нутриціолог Анна Біоторіум у своєму Instagram розповіла про корисні властивості перги.
Перга - перероблений бджолами пилок, законсервований в сотах. До складу перги входять унікальні амінокислоти, безліч вітамінів, мікроелементів, ферменти, вуглеводи. Це природні вітаміни.
Приймати пергу краще в подрібненому вигляді. Можна додавати в кашу, сир, кефір, змішувати з медом в пропорції 1:1.
Раніше нутриціолог розповіла, чим найкраще харчуватися після 40 років, щоб зберегти молодість і здоров'я.