Їжа - це набагато більше, ніж просто джерело енергії. Кожен продукт має свої особливі властивості.
За допомогою продуктів можна коригувати стану не тільки тіла, але і розуму і психіки. А ще - відновлюватися навіть від тих захворювань, які не лікує сучасна медицина.
Крім того, вони працюють з причиною і, найчастіше, не володіють побічними ефектами при правильному використанні. Про це розповіла у своєму Instagram нутриціолог Вероніка Хуснутдінова.
Прості продукти мають цілющі властивості (фото: pexels.com)
Продукти, які використовуються при різних нездужаннях:
Герпес - манго, м'ята,
Кіста в щитовидній залозі - настоянка волоського горіха,
Цистит, пієлонефрит - журавлина, брусниця,
Артрит - куркума, імбир, селера,
Печія - гарбузове масло,
Ангіна - буряк з натуральним оцтом,
Відрижка - вода з лимонним соком або натуральним оцтом,