Краща вечеря для всієї родини: нутриціолог дала простий рецепт ситного салату

Кожна мама знає, як складно часом придумати відповідь на питання "Що приготувати на вечерю?". Щоб смачно, щоб ситно, корисно, щоб сподобалося всім членам сім'ї?..
Фахівець з харчування, нутриціолог Анна Біоторіум в своєму Instagram дала простий рецепт салату, який швидко робиться і добре насичує.
На вечерю пропоную приготувати простий і смачний салат. Інгредієнти знайдуться в кожному холодильнику (рекомендую регулярно включати в раціон печінку тріски, щоб вона завжди була в холодильнику).
Печінка тріски повинна бути в кожному холодильнику (фото: instagram.com/biotorium)
Салат з печінки тріски: спосіб приготування
Інгредієнти на 4 порції:
- Печінка тріски - 240 грам
- Яйця курячі - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 невеликий пучок
- Зелень петрушки - 1 невеликий пучок
Щитовидка ні при чому: лікар назвала несподівані причини кома в горлі
Приготування:
- Відваріть яйця круто і остудіть в холодній воді.
- Поки остуджуються яйця, промийте і дрібно наріжте обидва види цибулі і петрушку.
- Печінка тріски розімніть виделкою.
- В іншій мисці яйця також розімніть виделкою і з'єднайте з іншими продуктами.
- Перемішайте. Додатково можна не солити. Якщо вибрали якісну печінку тріски, в складі якої тільки сама печінка, сіль, перець і лавровий лист, то солі і так буде достатньо. Так само, як і масла, його роль буде виконувати заливка (жир, який виділяється при упаковці).
- Подавайте до столу і їжте із задоволенням!
Раніше нутриціолог розповіла, як лікувати акне в домашніх умовах.