Фахівці з харчування часто наполягають на тому, що рибу варто купувати тільки дику. Хоч морожена, хоч солона, вона повинна бути спіймана в морі, в найчистіших місцях з можливих. А ось штучно вирощену рибу варто уникати.
Такої ж думки дотримується нутриціолог Вероніка Хуснутдінова, про це вона розповіла у своєму Instagram.
Дика, по-справжньому безпечна, якісна риба, містить повноцінні легкозасвоювані білки, найцінніший жир, поліненасичені жирні кислоти Омега-3 і Омега-6, фосфор, йод, кальцій, залізо, магній, селен, цинк, вітаміни A, D, E, РР, групи В.
Яку рибу не можна купувати (фото: pexels.com)
Раніше нутриціолог розповіла, що взяти з собою в літак для шлунка.