1 великий качан цвітної капусти, розділеної на суцвіття
1 ст. сочевиці
2 склянки овочевого бульйону або води
200 гр нарізаних печериць або інших грибів
4 ст. л. масла дхі
1 цибулина
2 зубчики часнику
2 великі моркви
3 стебла селери
2 ч. л. сушеного чебрецю
2 ч. л. сушеного розмарину
4 ст. л. натуральної томатної пасти або тертих помідорів
4 ч. л. кокосового або яблучного оцту
1 ч. л. солі
Їжа для сімейної вечері (фото: pexels.com)
Приготування:
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Приготуйте цвітну капусту на пару або відваріть 5 хв, остудіть і змішайте з 2 ст.л. масла дхі, часником, 1 / 4 ч. л. солі, подрібніть за допомогою блендера.
Гасіть хвилин 7. Потім додайте чебрець і розмарин, посоліть, перемішайте, перекладіть у форму для запікання, зверху залийте пюре з цвітної капусти і випікайте в духовці 20-30 хв.