Джерела молодості не існує. Так, але! Ми можемо уповільнити процес старіння, вживаючи в їжу зелені овочі. Наприклад, всім відому і доступну капусту брокколі.
Про це розповіла у своєму Instagram нутриціолог Анна Біоторіум. Вона дала рецепт смачної і корисної для всіх членів сім'ї страви.
За результат досліджень, брокколі містить у великій кількості біоагент, який робить клітини молодшими. Називається він нікотинамід мононуклеотид (NMN).
Пропоную приготувати салат з "еліксиром молодості" - брокколі!
Інгредієнт:
Незамінні для щитовидки: нутриціолог дала список продуктів, багатих йодом
Приготування:
1. Відварюємо курячу грудку. Остуджуємо. Потім поділяємо її руками на дрібні шматочки. Вийдуть шматочки подібно смужках.
2. Брокколі варимо 4-5 хвилин в підсоленій воді. Остуджуємо. Ріжемо великі суцвіття на 3-4 частини.
3. Сир натираємо на крупній тертці.
4. Змішуємо курку і брокколі, додаємо тертий сир і видавлений часник. Солимо і заправляємо йогуртом за смаком.
5. Їмо із задоволенням!
Раніше нутриціолог розповіла, що додати в раціон, якщо ви постійно хворієте, зміцнить імунітет.