Щоб нормалізувати рівень цукру і налагодити желчевідтік, потрібен один простий продукт: натуральний укус. Цей продукт також - ключовий для нормалізації травлення.
Максимально корисний цілісний непастеризований укус, розповіла в своєму Instagram нутриціолог Вероніка Натуромама.
Такий оцет каламутний, непрозорий, містить частинки оцтової матки - слизової субстанції, що містить колонії корисних бактерій, які і відрізняють цілісний оцет від звичайного "прозорого" (фільтрованого).
Яблуко або яблучний оцет - все одно корисно (фото: pexels.com)
Саме такий оцет є пробіотиком, сприяє зростанню здорових бактерій, допомагає боротися з ростом патогенів і пліснявими грибами в кишечнику, містить травні ферменти.
Натуральний оцет виробляють шляхом природного бродіння без додавання хімічних кислот. Для виробництва такого оцту підходять тільки необроблені хімією для транспортування і зберігання фрукти і ягоди! З оброблених продуктів оцет природним способом не виходить.
Підвищує кислотність шлункового соку, а значить, покращує засвоєння білка, стимулює жовчовідтік
Нормалізує рівень цукру в крові, допомагає підтримувати здорові відповіді інсуліну після їжі
Виводить токсини і ощелачивает організм: нутриціолог розповіла, з чого почати ранок
Як приймати:
вживати столову ложку оцту в день
Протипоказання:
Раніше нутрциолог розповіла, як вберегтися від вірусів восени.