Вічне питання "що з'їсти, щоб схуднути" нарешті отримав відповідь!
У своєму Instagram Нутриціолог Анна Мурра розповіла, чого на тарілці має бути побільше, щоб жири спалювалися - і тіло стрункішало.
Що реально сприяє зниженню ваги? Зелень! І ось вам кілька фактів, щоб в кожну тарілку підкласти шпинату, кінзи і петрушки побільше.
Додавайте зелень в їжу кожен день - і побачите результат (фото: pexels.com)
Алергія на сонце: експерт розповіла, як її розпізнати і вилікувати
Зелень містить в собі ряд ферментів, які допомагають розщеплювати білки до амінокислот, які, в свою чергу, допомагають засвоїти залізо. А анемія виникає якраз через нестачу білка. Тому тут все логічно і причини можуть бути частково усунені.
Висновок: Зелень як адаптоген, як імуномодулятор, як детокс, як корм для органу нашої системи шлунково-кишкового тракту дуже важлива.
Раніше лікар дала вичерпну відповідь про захист від сонця влітку.