Іноді хочеться чай з бутербродиком, але зупиняє "не можна", "фастфуд"? Особливо - якщо готуєш їжу для дітей. Виявляється, можна, якщо цей бутербродик правильний!
Рецепт корисного і правильного бутерброда дала в своєму Instagram нутриціолог Анна Біоторіум.
Інгредієнт:
Цілющий суп: нутриціолог дала рецепт, який швидко поставить на ноги після коронавірусу
Приготування:
1. Попередньо замочену зелену гречку подрібнити в блендері з настоєм чайного гриба або соком квашеної капусти.
2. Накрити рушником і залишити для ферментації приблизно на 24 години (якщо у вас в квартирі тепло, то процес займе менше часу).
3. Тісто має піднятися і пахнути дріжджами. Не повинно бути неприємного запаху. У тісто додати по щіпці солі, куркуми, коріандру.
4. Змастити форму маслом, насипати насіння на форму і зверху на тісто.
5. Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці, близько 1 години.
6. По готовності витягніть хліб з духовки, дайте йому охолонути і настоятися кілька годин.
7. Потім ми змажемо шматочки хліба паштетом.⠀
Інгредієнти для паштету:
Простий список: дієтолог назвала 20 продуктів, які легко прискорять обмін речовин⠀
Пальчики оближеш! (фото: instagram.com/biotorium)⠀
1. Варимо до готовності квасолю, зливаємо рідину.
2. Чистимо червону цибулю, звичайну моркву, готуємо масло оливкове, морську сіль, сік часточки лайма.
3. Всі інгредієнти пробиваємо в блендері до однорідної консистенції.
4. Мажемо на хліб і прикрашаємо зеленню, можна додати ще часточку авокадо.
Начинка може бути будь-якою.
Раніше нутриціолог дала топ-5 корисних начинок для млинців.