Ароматний, теплий, з ніжним м'якушем! Хто з нас не любить свіжоспечений хліб?
А ось щоб він був корисний всій родині і, головне, щоб він всім сподобався, варто спекти хліб за рецептом фахівця з харчування, нутриціолога Анни Біоторіум, яким вона поділилася в своєму Instagram. Так буде і корисно, і ситно.
Дивовижний хліб - без дріжджів, без борошна, ароматний, з найніжнішим м'якушем, з багатющим смаком, користь величезна, смак відмінний. Це - хліб з псілліумом.
Інгредієнт:
Буде смачніше, ніж з булочної! (фото: pexels.com)
Щитовидка ні при чому: лікар назвала несподівані причини кома в горлі
Приготування:
Раніше нутриціолог дала рецепт простого чаю, який швидко зіб'є температуру: в сезон ГРВІ стане в нагоді всім.