Випічка - і без глютену! Звучить трохи нереалістично? Насправді - все дуже просто, потрібно всього лише використовувати борошно із запропонованого нижче списку замість звичного - пшеничного.
Про це у своєму Instagram розповіла нутриціолог Вероніка Натуромама.
Для пирогів, млинців, вафель і хліба! Відмінно ферментується, на ньому також можна робити закваску.
Дуууже смачні з нього коржі виходять. Просто бомба! Важливо вибирати органічну, так як 90 % звичайної кукурудзи - ГМО.
Не раз пекла на такому смачні коржі, з яких потім можна створити запаморочливі закуски.
Випічка буде корисною, якщо використовувати безглютенове борошно (фото: pexels.com)
Ніяких розчинних сурогатів: лікар розповіла, яка кава небезпечна для здоров'я
Лляне
Замінює в випічці яйце. Додаючи лляне борошно, вам гарантовані оладки, сирники, мафіни і шарлотки ідеальної консистенції.
Для цукерочок, кексів; додаємо його до базового борошна - рисового або гречаного.
Дуже круте борошно для різного печива. Надає благородний смак і хрустку текстуру.
Крім яєчної шкаралупи: нутриціолог назвала прості продукти, багаті кальцієм
Бананове
Мій фаворит! На ньому виходить все! Млинці, пироги, кекси, печива, коржі для торта. Воно просто створене для легкої і дуже смачної випічки.
Клейке і податливе, абсолютно не капризне борошно для пирогів, оладок і печива.
Ранішенутриціолог розповіла, як позбутися від аденоїдів натуральним способом.