Їжа - це набагато більше, ніж просто джерело енергії. Кожен продукт має свої особливі властивості. За допомогою продуктів можна коригувати стан не тільки тіла, але і розуму, і психіки.
За допомогою правильно підібраного набору продуктів можна відновлюватися навіть від тих захворювань, які не лікує сучасна медицина. Крім того, вони працюють з причиною і, найчастіше, не володіють побічними ефектами при правильному використанні.
Про це у своєму Instagram розповіла нутриціолог Вероніка Хуснутдінова. Вона назвала список продуктів, які використовуються при різних нездужаннях.
Лікує суглоби і захищає від вірусів: нутриціолог дала простий рецепт корисного напою
Смачно, корисно і просто: нутриціолог розповіла, як легко приготувати кавуновий сорбет
Раніше нутіціолог назвала один-єдиний засіб від гастриту і вугрової висипки.